Voorwaarden

ICT Ladder is een initiatief van SpinDok BV. De dienstverlening is op basis van de beveiligde online ICT Ladder omgeving. Deze is bedoeld om de ICT volwassenheid van de huisartsen praktijken te bepalen en de ontwikkeling te volgen. ICT Ladder biedt informatie, inzicht en suggesties om de ICT volwassenheid stap voor stap doelgericht door te ontwikkelen. 

De online omgeving wordt aangeboden in abonnementsvorm per huisartsen praktijk. 

De ICT Ladder functionaliteiten wordt continu doorontwikkeld, geactualiseerd en uitgebreid om aan te sluiten op de meest recente ontwikkelingen en gebruikersfeedback.

Gebruikers met een actief ICT Ladder abonnement hebben onbeperkt toegang tot alle ICT Ladders en functionaliteiten.

ICT Ladder gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server in Nederland met dagelijkse backups en actieve monitoring.

Ingevoerde gegevens blijven eigendom van de gebruiker en worden niet gedeeld met derden. Op verzoek of na beëindiging van het abonnement worden alle geregistreerde gegevens verwijderd.

De ICT Ladder omgeving is in twee modellen beschikbaar: via individuele Praktijkgroep Accounts en via Zorggroep Accounts voor samenwerkende praktijkgroepen. In beide gevallen is wordt een full-service jaarabonnement abonnement aangeboden. Het abonnement wordt aangegaan via online registratie. Abonnementen worden aangegaan voor een periode van 1 jaar en worden daarna, behoudens opzegging minimaal één maand voor de jaarlijkse vervaldatum, automatisch jaarlijks verlengd. 

Elke ICT Ladder Praktijkgroep Account heeft 1 beheer account, een ICT Ladder Zorggroep Account heeft tot 10 beheer accounts.

Technische ondersteuning is inbegrepen bij de abonnementen. 

In overleg kan SpinDok aanvullende ondersteuning, workshops, begeleiding en advisering verzorgen. Deze activiteiten zijn geen onderdeel van het abonnement. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op.

Alle ingevoerde antwoorden op de vragen zijn eigendom van de gebruiker die daarmee aan SpinDok het recht verleent om gedurende de duur van het abonnement deze gegevens te gebruiken voor de functionaliteiten van de ICT Ladder. Alle vragenlijsten zijn eigendom en copyright SpinDok BV.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en worden jaarlijks geïndexeerd op basis van CPI.